Contact

Melanie Higginbotham

Dalkruid 2

7491 LL

Delden

0657395097

 

melaniedruyoga@gmail.com

Inspiratie

Een gedicht dat ik graag deel:

 

Gedicht van licht

 

Een kaarsje branden

Kijken in het licht

Het brengt mij vrede

en een nieuw gezicht.

Ruimte voor stilte,

ruimte in mijn hart.

Wat heeft mijn hart te zeggen

dat wijze hart...

 

Melanie Higginbotham

gastenboek

Na een mooie ervaring bij innerlijke reis in de buurt van Zutphen. Een heerlijke Ayurvedische massage gehad van Melanie. Ik heb dat gedaan om weer goed terug te keren in mijn lichaam. Ik heb Melanie ervaren als een fijne en rustige gastvrouw. Ik vond haar aanpak erg fijn. Ze nam eerst de tijd voor een grondige kennismaking, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De massage daarna was gewoon superfijn. Ik kon me heel gemakkelijk overgeven aan Melanie's magische handen. Oftewel een mooie afsluiting van een enerverende dag. 
Clemens